15 Haziran 2008 Pazar

Ben Büyükelçi Olacağım

Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım. Ben büyükelçi olacağım.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Hımm...Tebrik ederim,buradan (bence)şöyle anlaşılıyor:kafana bir defa takmışsın peşini bırakmayacakmışsın...;):D Aslında güzel birşey olmuş.ne derler birşey 40 defa söylenince olurmuş:D:D:D

Yunus Emre ZIMBA dedi ki...

Oturup bir de saydın mı?:D Ben hiç saymamıştım...Bir yerde;insan hedefini yazılı olarak belirtirse o hedefe ulaşmakda daha kararlı olduğunu duymuştum.Ben de böyle birşey yapmak istedim.:)Ayrıca beni takip ettiğin için teşekkür ederim:)

Adsız dedi ki...

İNŞALLAH OLURSUN DİĞER YAZINDA DA SANA İSTEDİKLERİNİN DOĞRULTUSUNDA YÜRÜMENİ YAZMIŞTIM..EĞER İSTEDİĞİN BUYSA İNŞALLAH BÜYÜKELÇİ OLUR VE MUTLU OLURSUN..

Adsız dedi ki...

UMARIM İSTEDİĞİN MESLEĞİNİ BULMUŞSUNDUR..

Powered By Blogger