16 Haziran 2008 Pazartesi

Gol!Gool!!Goool!!!

Saatler 21:45'i gösterdiğinde kalpler ve hayatlar durmuş,birleşmişti.Bütün Türk milleti
tek yürek olmuştu.Maçın ilk yarısı Türk Milli Takımı kendisinden beklenen oyunu sergileyemese de ikinci sahadfa bir kaplan gibi kükredi bir fırtına gibi esti.Kimse bu futbolu beklemiyordu onlardan.Bir kez daha futbolun Türkiyede yürekle oynandığını kanıtladılar.Resmen Allah yardım etti.Bir mucize gerçekleşti sahada.-Bir tufan bir gök gürültüsü,aman Allah'ım neler oluyordu sahada(tamam abarttım biraz:D)-
Maçın en kötü oyuncusu Tuncay;en iyi oyuncuları ise,ARDA,NİHAT KAHVECİ ve HAMİT'ti.Gerçekten iyi futbol sergilediler.Allah başarılarına başarılar katsın,Allah ne muratları varsa versin:)Bizi böylesine mutlu ettiler.Sevinçten insan yerinde duramazdı.
Söylenecek laf yok zaten fazla,ciddi ciddi maçı çevirdiler işte daha da ötesi yok yani...Maçın adamı da Nihat abi seçildi ve de hakkıdır.Nihat abide birşey de dikkatimi çekti,uzun süredir yurtdışında yaşamasına rağmen çok güzel Türkçe konuşuyordu.Bu da çok hoşuma gitti açıkçası.
Çek'lerin de hakkını yememek lazım,adamlar güzel oynadılar.Ama bizimkiler daha iyiydi:D
Bütün oyuncularımızdan Allah razı olsun...

Sağlıcakla kalın...


İyi günler...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hamit Abimiz olmasaydı Nihat Abimiz o golleri atamazdı çünkü o golleri Hamit Abimiz hazırladı:D:D:D Neyse Nihat Abini tebrik ederim benden selam söyle=D HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYEEEE!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

evet kardeşimin dediği çok doru helal olsun milli takıma ter döken herkese antrenöründen sağlık doktoruna kadar herkesten helal olsun taraftarada 12. adam görevini tam olarak yerine getirdiler saolsunlar türkiye sizle guru duyuyor :D yunus emreye sevgiler kankama

Powered By Blogger