8 Ekim 2008 Çarşamba

Ergonomik Fare(Mouse);El,Bel ve Boyun Ağrılarına Son:)

Bilgisayarınızı kullanırken fare nedeniyle bileklerinizde, omuz, kol veya boynunuzda oluşan ağrılara karşı ortopedik bir fare üretildi(Hadi bakalım:)

Uzun süre bilgisayar kullananların çağımızın hastalıklarından bilek, boyun ve kol ağrılarıyla boğuştuğunu duymuşsunuzdur(Tabi ki de başta da ben olmak üzere:). Çoğu zaman hatalı kullanımlardan kaynaklanan bu hastalıklara bazen donanımlar da neden olabiliyor(Tamam eee ne yapacağız o zaman?). Handshoe Mouse adlı ürün bu soruna çözüm üreten ortopedik bir fare(vauuvv). Elinizin kas yapısına uygun ve fazla baskı uygulamayacak şekilde tasarlanan Handshoe Mouse, olası sakatlık ve hastalıkların da önüne geçiyor(İnşallah:)(Olleeeyyy:).

Ergonomik tasarımının Hollanda'daki iki üniversitenin yardımıyla gerçekleştirildiği ürün kol, boyun, el ve bilek bölgelerinde oluşan hasarlar ve sinirlerin yıpranmasıyla ilgili sıkıntıları da en alt seviyeye çekiyor. Küçük, orta ve büyük boylarda hazırlanan fare, şeffaf, beyaz ve siyah olmak üzere üç renkte satılıyor. 800 dpi'lik ürünün satış fiyatı ise 120 Euro(Yarn bir gün ele düşer, ucuzlar bunlar, alırız o zaman bir tane bizde:).

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger