20 Eylül 2008 Cumartesi

Vaauvv...Süper Bi'şey Lan!


WD, yeni My Passport Elite ve My Passport Essential taşınabilir sürücüleri ile yarım terabaytı her yere yanınızda kolayca götürebilmenizi sağlıyor...
Hareket halindeki tüketiciler için, taşınabilir depolama çözümleri sunan WD, 500 GB kapasiteyi kolaylıkla avucunuzun içinde taşımak için tasarlanmış, yarım terabayt müzik, video ya da fotoğraf depolamayı sağlayan, yeni My Passport Taşınabilir USB Sürücüleri’ni sunuyor.

Ağırlığı 200 gramdan hafif ve günlük kullanımın zorluklarıyla başa çıkabilecek şekilde tasarlanmış, yeni 500 GB kapasiteli My Passport taşınabilir sürücüler, kolay taşınabilirlik için cebe ya da sırt çantasına girebilecek kadar küçük boyutlarda.

Önerilen Perakende Satış Fiyatları:


My Passport Taşınabilir USB Sürücüsü 400 GB için 179.99 USD + KDV
My Passport Taşınabilir USB Sürücüsü 500 GB için 219.99 USD + KDV

Hocam duydun mu olayı...Süper birşey lan!Bundan bir tane alsan sana ömür boyu gider herhalde...Bir de bunlar da şu usb'lerin kaderini paylaşsa ya...Ele düşseler...Çok güzel aletler...Böyle şeylere nedense çok ilgim var...Neyse Allah herkese bir tane nasip etsin...Ne diyelim:P

Kaynak

1 yorum:

FOTOĞRAF dedi ki...

Merak etme senin de olur.1992 yılında bi bilgisayar almıştım. 386 işlemcili. Ne demek belki de anlamadım. Tam 1010 dolar verdim. Şimdi bir bilgisayar alsan, aynı fiyat. Biraz bekle, 2 terrabyte belleği aynı fiyata alırsın.

Powered By Blogger