31 Ekim 2008 Cuma

U.L.A.Ş - Nüans



Uzun bir aradan sonra yeni ve bildiğim kadarıyla son underground albümünü olan ''Nüans''ı çıkaran U.L.A.Ş bu albümü dinleyicilerine sundu...

Kişisel yorumum ise;bence U.LA.Ş'ın bir önceki albümü ''UNDERollü Albüm'' çok daha güzeldi...Ama kesinlikle ki bu albüm kötü demiyorum.Böyle bir şeye de hakkım yok zaten...Ortada çok büyük bir emek var...U.L.A.Ş yine her zaman ki U.L.A.Ş ses tonu falan gayet hoş -her zaman ki gibi- bu albüm de birkaç şarkı lirikalite tarafından zayıf olmuş -bence- Bununla beraber çok severek dinlediğim şarkılarda var tabi ki...Mesela '' '96 '' şarkısını yeniden yorumlamış Pit10'la ve gayet de hoş olmuş.Ben beğendim.Mark.A'da çok başarlı...Sonuç olarak dinlenmesi gereken çok güzel bir albüm olmuş...U.L.A.Ş'ın başarılarının devamını dilerim...

Albümün Şarkı Listesi:

01. Onlar Öyle İstedi
02. 8F'den Ozi
03. Dostum Benim B.A.N.
04. Tükendik Netekim
05. Güneşe Akın Başlayacak
06. Seni Affetmem
07. 17 Yaşım feat. Yuken
08. Öagh Hain feat. Emre Baransel
09. Akıllı Adamdır Benim Babam! (Mark.A Biyografi)
10. Mark.A
11. Ver Kondom
12. Behçet'in Öyküsü (Remiks)
13. '96 feat. Pit10 (Remix)
Bonus. Ben Sizin Farkınızdayım


Dipnot:Unutmadan da söylemek isterim,albüm kapağının tasarımı da çok güzel olmuş...


10 Ekim 2008 Cuma

Yunus Emre-'Süper Kahraman'

Yaptığı bazı düet albümler dışında sesi fazla duyulmayan Yunus Emre (adaş:) uzun aradan sonra Süper Kahraman albümüyle karşımızda...Albüm gayet hoş olmuş.Aslında biraz daha erken çıkartılacaktı ama Yunus Emre'nin rahatsızlıklarından dolayı ertelenen albüm bugün çıktı.14 parça olacak şekilde düşünülen albüm Yunus Emre'nin rahatsızlığından dolayı 7 parçayla kaldı. Albümdeki parça sayısı dinleyenler tarafından az bulunsa da yine de dinleyenleri fazlasıyla tatmin etmiş görünüyor.


Albümde, çıkış parçası olan "Süper Kahraman" yanında 3 yeni şarkı, piyasaya çıkmamış 1 eski şarkı, 3 adet düet çalışma ve 1 adet de çıkış parçasının enstrümantal versiyonu bulunmakta.
'Süper Kahraman' gerçektende dinlenesi bir albüm.Ben beğendim.Dinlemenizi öneririm:)
Yunus Emre-Süper Kahraman şarkı listesi;
01. Intro
02. Süper Kahraman
03. Sarhoş Müziği Değil

04. Yaptığımın Önemi Yok!

Bonus Parçalar:01. Jack Ass feat. Frekans
02. Sür Bakalım feat. Pit10 & Byan Za
03. Her Hareket feat. Xir
04. Süper Kahraman (Instrumental)



8 Ekim 2008 Çarşamba

Ergonomik Fare(Mouse);El,Bel ve Boyun Ağrılarına Son:)

Bilgisayarınızı kullanırken fare nedeniyle bileklerinizde, omuz, kol veya boynunuzda oluşan ağrılara karşı ortopedik bir fare üretildi(Hadi bakalım:)

Uzun süre bilgisayar kullananların çağımızın hastalıklarından bilek, boyun ve kol ağrılarıyla boğuştuğunu duymuşsunuzdur(Tabi ki de başta da ben olmak üzere:). Çoğu zaman hatalı kullanımlardan kaynaklanan bu hastalıklara bazen donanımlar da neden olabiliyor(Tamam eee ne yapacağız o zaman?). Handshoe Mouse adlı ürün bu soruna çözüm üreten ortopedik bir fare(vauuvv). Elinizin kas yapısına uygun ve fazla baskı uygulamayacak şekilde tasarlanan Handshoe Mouse, olası sakatlık ve hastalıkların da önüne geçiyor(İnşallah:)(Olleeeyyy:).

Ergonomik tasarımının Hollanda'daki iki üniversitenin yardımıyla gerçekleştirildiği ürün kol, boyun, el ve bilek bölgelerinde oluşan hasarlar ve sinirlerin yıpranmasıyla ilgili sıkıntıları da en alt seviyeye çekiyor. Küçük, orta ve büyük boylarda hazırlanan fare, şeffaf, beyaz ve siyah olmak üzere üç renkte satılıyor. 800 dpi'lik ürünün satış fiyatı ise 120 Euro(Yarn bir gün ele düşer, ucuzlar bunlar, alırız o zaman bir tane bizde:).

7 Ekim 2008 Salı

Veee...Sonunda 3000 Gösterime de Ulaştık:)


Evet evet şu saatler itibariyle 3000 tekil hitimize ulaşmış durumdayız ki hatta 3002 gösterim olmuş durumdayız.Evet evet yanlış duymadınız:)İnşallah nice 3002'lere ulaşabiliriz.Bir de şunu merak ediyorum beni sürekli okuyanınız var mı?Varsanız belli edin canım
biraz aaa:)Bir de şunu söylemeliyim,yorum bırakın kardeşim Allah Allah ondan sonra adam okumuş mu okumamış mı,beğenmiş mi beğenmemiş mi anlayamıyorum...Lütfen bu konuda da biraz özen gösterelim:)Bir sonraki hep birlikte 10000'lere yazılarımızda görüşmek üzere:)Kendinize iyi bakın...:)

5 Ekim 2008 Pazar

Logonuzu Tasarlayayım

Arkadaşlar karar verdim kısa bir süre için logolarınızı yapacağım...Bana istediğiniz figürü,boyutlarını(bazen boyutlarını ayarlayamayabilirim),ne için yapılacağını söyleyin ben de size yapayım...Benim,blogun en altındaki logomu beğendiyseniz isteklerinizi söyleyebilirsiniz...
Powered By Blogger